Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimization of microwave-assisted extraction (MAE) of defatted wheat germ of phenolic antioxidants using response surface methodology
Назив: Optimization of microwave-assisted extraction (MAE) of defatted wheat germ of phenolic antioxidants using response surface methodology
Аутори: Bojanić, Nemanja  ; Teslić, Nemanja  ; Rakić, Dušan  ; Fišteš, Aleksandar  ; Zeković, Zoran  ; Bodroža Solarov, Marija  ; Pavlić, Branimir  
Година: 2019
Публикација: Abstracts Book / 13th World Congress on Polyphenols application, Malta Polyphenols 2019, September 30 - October 1, 2019, Valetta, Malta
Издавач: International Society of Microbiota
International Society of Antioxidants
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 74
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/228376
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Подаци и/или пуни текст су непотпуни
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.