Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Bezbednost prehrambenih proizvoda i kvalitet usluga: Uslov za ostvarivanje konkurentnosti
Naziv: Bezbednost prehrambenih proizvoda i kvalitet usluga: Uslov za ostvarivanje konkurentnosti
Autori: Arsovski, Slavko M. ; Z. Arsovski; Stefanović, Miladin Ž.  ; Nikezić, Srđan I.  
Godina: 2010
Publikacija: KVALITET I KONKURENTNOST ( Quality and Competitiveness )
Izdavač: Centar za kvalitet, Mašinski fakultet Kragujevac, Univerzitet u Kragujevcu i Ministarstvo za nauku i tehnološki razvoj Republike Srbije
Tip rezultata: Poglavlje u monografiji
ISBN: 978-86-86663-53-5 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 11-24
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/228431
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.