Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Bezbednost prehrambenih proizvoda i kvalitet usluga: Uslov za ostvarivanje konkurentnosti
Naziv: | Bezbednost prehrambenih proizvoda i kvalitet usluga: Uslov za ostvarivanje konkurentnosti | Autori: | Arsovski, Slavko M. ; Z. Arsovski; Stefanović, Miladin Ž. ; Nikezić, Srđan I. | Godina: | 2010 | Publikacija: | KVALITET I KONKURENTNOST ( Quality and Competitiveness ) | Izdavač: | Centar za kvalitet, Mašinski fakultet Kragujevac, Univerzitet u Kragujevcu i Ministarstvo za nauku i tehnološki razvoj Republike Srbije | Tip rezultata: | Poglavlje u monografiji | ISBN: | 978-86-86663-53-5 Pretraži identifikator | Kolacija: | str. 11-24 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/228431 | Izvor metapodataka: | Migrirano iz RIS podataka | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.