Резултати
еНаука >
Резултати >
Evaluation of the nutritional quality of wheat bread prepared with quinoa, buckwheat and pumpkin seed blends
Назив: | Evaluation of the nutritional quality of wheat bread prepared with quinoa, buckwheat and pumpkin seed blends Određivanje nutritivne vrednosti pšeničnog hleba sa dodatkom mešavine semena kvinoje, heljde i tikve |
Аутори: | Milovanović, Mirjana M.; Demin, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Journal of Agricultural Sciences (Belgrade) | ISSN: | 1450-8109![]() ![]() |
Издавач: | Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 59 br. 3 str. 319-328 | DOI: | 10.2298/jas1403319m | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/209953036#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/228913 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3570 |
Пројекат: | Ispitivanje mogućnosti korišćenja kontaminiranih voda za gajenje alternativnih, zdravstveno bezbednih žita (RS-31006) Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034) |
М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |