Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of the nutritional quality of wheat bread prepared with quinoa, buckwheat and pumpkin seed blends
Назив: Evaluation of the nutritional quality of wheat bread prepared with quinoa, buckwheat and pumpkin seed blends
Određivanje nutritivne vrednosti pšeničnog hleba sa dodatkom mešavine semena kvinoje, heljde i tikve
Аутори: Milovanović, Mirjana M.; Demin, Mirjana  ; Vučelić-Radović, Biljana ; Žarković, Branka ; Stikić, Radmila 
Година: 2014
Публикација: Journal of Agricultural Sciences (Belgrade)
ISSN: 1450-8109 Journal of Agricultural Sciences Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 59 br. 3 str. 319-328
DOI: 10.2298/jas1403319m
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/209953036#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/228913
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3570
Пројекат: Ispitivanje mogućnosti korišćenja kontaminiranih voda za gajenje alternativnih, zdravstveno bezbednih žita (RS-31006)
Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

4
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца