Резултати

еНаука >  Резултати >  The effects of the cherry variety on the chemical and sensorial characteristics of cherry brandy
Назив: The effects of the cherry variety on the chemical and sensorial characteristics of cherry brandy
Uticaj varijeteta višnje na hemijske i senzorne karakteristike rakije višnjevače
Аутори: Nikićević, Ninoslav ; Veličković, Milovan ; Jadranin, Milka  ; Vučković, Ivan M. ; Novaković, Miroslav M.  ; Vujisić, Ljubodrag V.  ; Stanković, Miroslava; Urosevic, Ivan; Tešević, Vele  
Година: 2011
Публикација: Journal of the Serbian Chemical Society
ISSN: 0352-5139 Journal of the Serbian Chemical Society Претражи идентификатор
Издавач: Belgrade : Serbian Chemical Society
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 76 br. 9 str. 1219-1228
DOI: 10.2298/JSC101201109N
WoS-ID: 000295659800004
Scopus-ID: 2-s2.0-80053098195
VBS COBISS: 38765327
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/229100
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/864
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1206
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/38765327#izum.si
Пројекат: Bioaktivni prirodni proizvodi samoniklih, gajenih i jestivih biljaka: određivanje struktura i aktivnosti (RS-172053)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

20
SCOPUSTM
13
OpenCitations
18
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца