Назив: | The effects of the cherry variety on the chemical and sensorial characteristics of cherry brandy Uticaj varijeteta višnje na hemijske i senzorne karakteristike rakije višnjevače |
Аутори: | Nikićević, Ninoslav ; Veličković, Milovan ; Jadranin, Milka ; Vučković, Ivan M. ; Novaković, Miroslav M. ; Vujisić, Ljubodrag V. ; Stanković, Miroslava; Urosevic, Ivan; Tešević, Vele ![](/image/organisations_icon_ico.png) |
Година: | 2011 |
Публикација: | Journal of the Serbian Chemical Society |
ISSN: | 0352-5139 Journal of the Serbian Chemical Society Претражи идентификатор |
Издавач: | Belgrade : Serbian Chemical Society |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 76 br. 9 str. 1219-1228 |
DOI: | 10.2298/JSC101201109N |
WoS-ID: | 000295659800004 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-80053098195 |
VBS COBISS: | 38765327 |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/229100 https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/864 https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1206 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/38765327#izum.si |
Пројекат: | Bioaktivni prirodni proizvodi samoniklih, gajenih i jestivih biljaka: određivanje struktura i aktivnosti (RS-172053) |
М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |