Rezultati

eNauka >  Rezultati >  The effects of the cherry variety on the chemical and sensorial characteristics of cherry brandy
Naziv: The effects of the cherry variety on the chemical and sensorial characteristics of cherry brandy
Uticaj varijeteta višnje na hemijske i senzorne karakteristike rakije višnjevače
Autori: Nikićević, Ninoslav ; Veličković, Milovan ; Jadranin, Milka  ; Vučković, Ivan M. ; Novaković, Miroslav M.  ; Vujisić, Ljubodrag V.  ; Stanković, Miroslava; Urosevic, Ivan; Tešević, Vele  
Godina: 2011
Publikacija: Journal of the Serbian Chemical Society
ISSN: 0352-5139 Journal of the Serbian Chemical Society Pretraži identifikator
Izdavač: Belgrade : Serbian Chemical Society
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 76 br. 9 str. 1219-1228
DOI: 10.2298/JSC101201109N
WoS-ID: 000295659800004
Scopus-ID: 2-s2.0-80053098195
VBS COBISS: 38765327
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/229100
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/864
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1206
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/38765327#izum.si
Projekat: Bioaktivni prirodni proizvodi samoniklih, gajenih i jestivih biljaka: određivanje struktura i aktivnosti (RS-172053)
M-kategorija: 
23M23 - Rad u međ. časopisu

20
SCOPUSTM
13
OpenCitations
18
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Creative Commons licenca