Назив: | Grape seed flour of different grape pomaces: Fatty acid profile, soluble sugar profile and nutritional value |
Аутори: | Milincić, Danijel D. ; Kostić, Aleksandar ; Špirović-Trifunović, Bojana ; Tešić, Živoslav ; Tosti, Tomislav B. ; Dramicanin, Aleksandra M. ; Barać, Miroljub ; Pešić, Mirjana |
Година: | 2020 |
Публикација: | JOURNAL OF THE SERBIAN CHEMICAL SOCIETY |
ISSN: | 0352-5139 Journal of the Serbian Chemical Society Претражи идентификатор |
Издавач: | Srpsko hemijsko društvo, Beograd |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 85 br. 3 str. 305-319 |
DOI: | 10.2298/JSC190713117M |
WoS-ID: | 000522797400003 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85085394901 |
URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5392 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/229249 https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4006 |
Пројекат: | Korišćenje biljnih izvora proteina, dijetalnih vlakana i antioksidanasa u proizvodnji hrane (RS-31069) Korelacija strukture i osobina prirodnih i sintetičkih molekula i njihovih kompleksa sa metalima (RS-172017) |
М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |