Резултати

еНаука >  Резултати >  Fats of different origin in nutrition as a risk factor in the development of cerebro-vascular insult (stroke)
Назив: Fats of different origin in nutrition as a risk factor in the development of cerebro-vascular insult (stroke)
Masti različitog porekla u ishrani kao faktor rizika u pojavi cerebro-vaskularnog insulta
Аутори: Petrović-Oggiano, Gordana P.  ; Damjanov, Vlasta; Pavlović, Mirjana A.  ; Ristić, G.; Glibetić, Marija D.  ; Mitić, R.
Година: 2006
Публикација: Praxis medica
ISSN: 0350-8773 Praxis medica Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Prištini - Medicinski fakultet, Kosovska Mitrovica
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 34 br. 3-4 str. 25-30
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/231157
http://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/157
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Creative Commons лиценца