Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Fats of different origin in nutrition as a risk factor in the development of cerebro-vascular insult (stroke)
Naziv: Fats of different origin in nutrition as a risk factor in the development of cerebro-vascular insult (stroke)
Masti različitog porekla u ishrani kao faktor rizika u pojavi cerebro-vaskularnog insulta
Autori: Petrović-Oggiano, Gordana P.  ; Damjanov, Vlasta; Pavlović, Mirjana A.  ; Ristić, G.; Glibetić, Marija D.  ; Mitić, R.
Godina: 2006
Publikacija: Praxis medica
ISSN: 0350-8773 Praxis medica Pretraži identifikator
Izdavač: Univerzitet u Prištini - Medicinski fakultet, Kosovska Mitrovica
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 34 br. 3-4 str. 25-30
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/231157
http://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/157
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Creative Commons licenca