Резултати

еНаука >  Резултати >  Traditionally made red wines produced from autochthonous grapevine variety as a source of biologically active compounds and their antioxidant and biological potential
Назив: Traditionally made red wines produced from autochthonous grapevine variety as a source of biologically active compounds and their antioxidant and biological potential
Аутори: Comic Ljiljana; Radojevic Ivana; Vasic Sava; Mladenović, Katarina G.  ; Muruzović, Mirjana Ž.  
Година: 2020
Публикација: Journal of Food and Nutrition Research
ISSN: 1336-8672 Journal of Food and Nutrition Research
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 59 br. 4 str. 301-310
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/233433
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.