Резултати
еНаука >
Резултати >
Traditionally made red wines produced from autochthonous grapevine variety as a source of biologically active compounds and their antioxidant and biological potential
Назив: | Traditionally made red wines produced from autochthonous grapevine variety as a source of biologically active compounds and their antioxidant and biological potential | Аутори: | Comic Ljiljana; Radojevic Ivana; Vasic Sava; Mladenović, Katarina G. ; Muruzović, Mirjana Ž. | Година: | 2020 | Публикација: | Journal of Food and Nutrition Research | ISSN: | 1336-8672 Journal of Food and Nutrition Research | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 59 br. 4 str. 301-310 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/233433 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.