Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Antioxidant activity in different morphological fractions of some cereal grains
Naziv: Antioxidant activity in different morphological fractions of some cereal grains
Antioksidativna aktivnost različitih morfoloških frakcija zrna nekih cerealija
Autori: Šiler-Marinković, Slavica ; Dimitrijević-Branković, Suzana  ; Ðorđević, Tijana M.
Godina: 2017
Publikacija: Hrana i ishrana
ISSN: 0018-6872 Hrana i ishrana Pretraži identifikator
Izdavač: Društvo za ishranu Srbije, Beograd
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 58 br. 2 str. 17-23
DOI: 10.5937/HraIsh1702017Q
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3521
https://ripest.pesting.org.rs/handle/123456789/392
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/233968
Projekat: Primena biotehnoloških metoda u održivom iskorišćenju nus-proizvoda agroindustrije (RS-31035)
M-kategorija: 
52M52 - Rad u istaknutom nac. časopisu

1
OpenCitations
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.