Резултати

еНаука >  Резултати >  Fermentation Activity of Yeast in Pinot Noir Must
Назив: Fermentation Activity of Yeast in Pinot Noir Must
Аутори: Vukosavljević, Vera  ; Pajović-Scepanović, Radmila M.; Matijašević, Saša  ; Maletić, Radojka  
Година: 2016
Публикација: Romanian Biotechnological Letters
ISSN: 1224-5984 Romanian Biotechnological Letters Претражи идентификатор
Издавач: Editura Ars Docendi
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 21 br. 2 str. 11337-11345
WoS-ID: 000378173400010
Scopus-ID: 2-s2.0-84974715279
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4190
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/234481
URL: http://www.rombio.eu/rbl2vol21/12_Vukosavljevic.pdf
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.