Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant activity of winter savory (Satureja montana L.) supercritical extract in cooked pork sausages
Назив: Antioxidant activity of winter savory (Satureja montana L.) supercritical extract in cooked pork sausages
Аутори: Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Pavlić, Branimir  ; Zeković, Zoran  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Ivić, Maja 
Година: 2019
Публикација: Book of Abstracts, 13th Symposium on the Flora of Southeastern Serbia and Neighboring Regions, Stara planina Mt., 20th to 23th June, 2019
Издавач: Niš: University of Niš, Faculty of Sciences and Mathematics, Department of Biology and Ecology
Belgrade: Institute for Nature Conservation of Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 128-128
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/235310
URL: http://www.sfses.com/docs/Book-of-Apstracts.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.