Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidant activity of winter savory (Satureja montana L.) supercritical extract in cooked pork sausages
Назив: | Antioxidant activity of winter savory (Satureja montana L.) supercritical extract in cooked pork sausages | Аутори: | Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Pavlić, Branimir ; Zeković, Zoran ; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana ; Ivić, Maja | Година: | 2019 | Публикација: | Book of Abstracts, 13th Symposium on the Flora of Southeastern Serbia and Neighboring Regions, Stara planina Mt., 20th to 23th June, 2019 | Издавач: | Niš: University of Niš, Faculty of Sciences and Mathematics, Department of Biology and Ecology Belgrade: Institute for Nature Conservation of Serbia |
Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 128-128 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/235310 | URL: | http://www.sfses.com/docs/Book-of-Apstracts.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.