Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant Capacity of Dark Red Corn – Biochemical Properties Coupled with Electrochemical Evaluation
Назив: Antioxidant Capacity of Dark Red Corn – Biochemical Properties Coupled with Electrochemical Evaluation
Аутори: Stevanović, Maja  ; Stevanović, Sanja  ; Mihailović, Marija  ; Kiprovski, Biljana  ; Bekavac, Goran  ; Mikulič-Petkovšek, Maja; Lović, Jelena  
Година: 2020
Публикација: Revista de Chimie
ISSN: 0034-7752 Revista de Chimie Претражи идентификатор
Издавач: Revista de Chimie
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 71 br. 6 str. 31-41
DOI: 10.37358/RC.20.6.8167
Scopus-ID: 2-s2.0-85088106673
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/2022
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/4577
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/236030
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/3577
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200026 (Univerzitet u Beogradu, Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju - IHTM) (RS-200026)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

3
SCOPUSTM
2
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца