Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Carob flour addition improves microbiological stability of bread | Аутори: | Luskar, Lucija; Avbelj, Martina; Šoronja-Simović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Proceedings, III International Congress "Food Technology, Quality and Safety", Novi Sad, 25-27th October 2016 | Издавач: | Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-050-6![]() ![]() |
Колација: | str. 636-641 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/236347 | URL: | https://foodtech.uns.ac.rs/uploads/images/docs/Food_Kongres_NO_ISP.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.