Резултати

еНаука >  Резултати >  Carob flour addition improves microbiological stability of bread
Назив: Carob flour addition improves microbiological stability of bread
Аутори: Luskar, Lucija; Avbelj, Martina; Šoronja-Simović, Dragana  ; Šereš, Zita  ; Raspor, Peter; Smole-Možina, Sonja
Година: 2016
Публикација: Proceedings, III International Congress "Food Technology, Quality and Safety", Novi Sad, 25-27th October 2016
Издавач: Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-050-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 636-641
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/236347
URL: https://foodtech.uns.ac.rs/uploads/images/docs/Food_Kongres_NO_ISP.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.