Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of a selected starter culture on the quality of fermented dairy beverages during storage
Назив: The influence of a selected starter culture on the quality of fermented dairy beverages during storage
Uticaj starter kulture na kvalitet fermentisanih mlečnih proizvoda tokom skladištenja
Аутори: Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela  ; Ranogajec, Marjan ; Hrnjez, Dajana  ; Vukić, Vladimir  ; Kanurić, Katarina  
Година: 2013
Публикација: Prehrambena industrija - Mleko i mlečni proizvodi
ISSN 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор
Издавач: Beograd: Savez Hemijskih Inženjera Srbije
Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 24 br. 1 str. 23-28
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/237320
URL: http://old.tf.uns.ac.rs/publikacije/prehrambena-industrija-2013.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz KNR-a) Iličić, Mirela
Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.