Резултати
еНаука >
Резултати >
Characteristics of dry fermented 'Sremska kobasica produced in traditional smoking house

Назив: | Characteristics of dry fermented 'Sremska kobasica produced in traditional smoking house | Аутори: | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Proceedings of the 51st Croatian and 11th International Symposium on Agriculture | Издавач: | Poljoprivredni fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Croatia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-953-7878-50-4![]() ![]() |
Колација: | str. 372-375 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/237678 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.