Резултати

еНаука >  Резултати >  EXAMINATION OF THE CERTAIN CHEMICAL CHARACTERISTICS OF DIFFERENT TYPES OF BOILED SAUSAGES PRODUCED IN SERBIA
Назив: EXAMINATION OF THE CERTAIN CHEMICAL CHARACTERISTICS OF DIFFERENT TYPES OF BOILED SAUSAGES PRODUCED IN SERBIA
Аутори: Kurćubić, Vladimir  ; Vukašinović, Marija ; Mašković, Pavle  ; Petrović, Milun  
Година: 2012
Публикација: Journal of Central European Agriculture
ISSN: 1332-9049 Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 4 str. 643-653
DOI: 10.5513/jcea01/13.4.1104
Scopus-ID: 2-s2.0-84872969954
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/9626
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/238387
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

3
SCOPUSTM
1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.