Резултати
еНаука >
Резултати >
EXAMINATION OF THE CERTAIN CHEMICAL CHARACTERISTICS OF DIFFERENT TYPES OF BOILED SAUSAGES PRODUCED IN SERBIA
Назив: | EXAMINATION OF THE CERTAIN CHEMICAL CHARACTERISTICS OF DIFFERENT TYPES OF BOILED SAUSAGES PRODUCED IN SERBIA | Аутори: | Kurćubić, Vladimir ; Vukašinović, Marija ; Mašković, Pavle ; Petrović, Milun | Година: | 2012 | Публикација: | Journal of Central European Agriculture | ISSN: | 1332-9049 Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 13 br. 4 str. 643-653 | DOI: | 10.5513/jcea01/13.4.1104 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84872969954 | URI: | https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/9626 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/238387 |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.