Резултати

еНаука >  Резултати >  Molds present in wholegrain flours used in gluten-free products
Назив: Molds present in wholegrain flours used in gluten-free products
Аутори: Plavšić, Dragana V.  ; Psodorov, Đorđe B. ; Dimić, Gordana R. ; Psodorov, Dragan Đ.; Šarić, Ljubiša Ć.  ; Varga, Ana O.  ; Sakač, Marijana B.  
Година: 2014
Публикација: 7th International Congress Flour-Bread'13, 9th Croatian Congress of Cereal Technologists, Proceedings
ISSN: 1848-2554 Претражи идентификатор
Издавач: Faculty of Food Technology Osijek, Opatija, Hrvatska
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-953-7005-39-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 224-232
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/242440
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.