Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Molds present in wholegrain flours used in gluten-free products | Аутори: | Plavšić, Dragana V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | 7th International Congress Flour-Bread'13, 9th Croatian Congress of Cereal Technologists, Proceedings | ISSN: | 1848-2554![]() ![]() |
Издавач: | Faculty of Food Technology Osijek, Opatija, Hrvatska | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-953-7005-39-9![]() ![]() |
Колација: | str. 224-232 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/242440 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.