Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of PCR in Food Biochemistry
Назив: Application of PCR in Food Biochemistry
Аутори: Pavlićević, M. and Vucelić-Radović, B.; Vucelić Radović, Biljana V. 
Година: 2019
Публикација: Application of Molecular Methods and Raman Microscopy/Spectroscopy in Agricultural Sciences and Food Technology
Издавач: London: Ubiquity Press
Тип резултата: Поглавље у монографији
ISBN: 978-1-911529-52-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 97-117
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/242913
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.