Резултати

еНаука >  Резултати >  Classification of Intact Cereal Flours by Front-Face Synchronous Fluorescence Spectroscopy
Назив: Classification of Intact Cereal Flours by Front-Face Synchronous Fluorescence Spectroscopy
Аутори: Zeković, Ivana Lj.  ; Lenhardt, Lea I. ; Dramićanin, Tatjana  ; Dramićanin, Miroslav  
Година: 2012
Публикација: Food Analytical Methods
ISSN: 1936-9751 Food Analytical Methods Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 5 br. 5 str. 1205-1213
DOI: 10.1007/s12161-011-9359-1
WoS-ID: 000308320200032
Scopus-ID: 2-s2.0-84866009227
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/246008
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/5027
Пројекат: Materijali redukovane dimenzionalnosti za efikasnu apsorpciju svetlosti i konverziju energije (RS-45020)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

29
SCOPUSTM
25
OpenCitations
26
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.