Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant Effects of Glechoma hederacea as a Food Additive
Назив: Antioxidant Effects of Glechoma hederacea as a Food Additive
Аутори: Milovanović, Mirjana; Živković, Dušan  ; Vučelić-Radović, Biljana 
Година: 2010
Публикација: Natural Product Communications
ISSN: 1934-578X Natural Product Communications Претражи идентификатор
Издавач: SAGE Publishing
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 5 br. 1 str. 61-63
DOI: 10.1177/1934578x1000500116
WoS-ID: 000273519200016
Scopus-ID: 2-s2.0-77950495396
PMID: 20184023
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/246029
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2129
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

13
SCOPUSTM
5
PubMed CentralTM
3
OpenCitations
13
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца