Резултати

еНаука >  Резултати >  Possibility of Using Fourier's Differential Equation in Cooling Process of Meat Steaks
Назив: Possibility of Using Fourier's Differential Equation in Cooling Process of Meat Steaks
Аутори: Pejović, Branko  ; Vladan Mićić; Sabina Begić; Dragan Vujadinović
Година: 2014
Издавач: Quality of life (2014)
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 9 br. 5 str. 53-66
DOI: 10.7251/QOL1401053P
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/246575
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.