Резултати

еНаука >  Резултати >  Biochemical changes during cheeses ripening
Назив: Biochemical changes during cheeses ripening
Biohemijske promene tokom zrenja sireva
Аутори: Jovanović, Snežana  ; Maćej, Ognjen; Denin-Djurdjević, Jelena D.
Година: 2001
Публикација: Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi
ISSN: 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 12 br. 1-2 str. 59-66
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/356
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/246909
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.