Резултати
Назив: | Biochemical changes during cheeses ripening Biohemijske promene tokom zrenja sireva |
Аутори: | Jovanović, Snežana ; Maćej, Ognjen; Denin-Djurdjević, Jelena D. | Година: | 2001 | Публикација: | Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi | ISSN: | 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор | Издавач: | Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 12 br. 1-2 str. 59-66 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/356 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/246909 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.