Резултати

еНаука >  Резултати >  Improvement of production and quality of Sjenica cheese
Назив: Improvement of production and quality of Sjenica cheese
Poboljšanje proizvodnje i kvaliteta sjenićkog sira
Аутори: Savić, Željko M.  ; Dozet, Natalija; Jovanović, Snežana  ; Maćej, Ognjen
Година: 2002
Публикација: Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi
ISSN: 0353-6564 Prehrambena industrija Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 1-2 str. 44-50
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/246929
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/426
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.