Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Improvement of production and quality of Sjenica cheese
Naziv: Improvement of production and quality of Sjenica cheese
Poboljšanje proizvodnje i kvaliteta sjenićkog sira
Autori: Savić, Željko M.  ; Dozet, Natalija; Jovanović, Snežana  ; Maćej, Ognjen
Godina: 2002
Publikacija: Prehrambena industrija - mleko i mlečni proizvodi
ISSN: 0353-6564 Prehrambena industrija Pretraži identifikator
Izdavač: Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 13 br. 1-2 str. 44-50
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/246929
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/426
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.