Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of carrageenan addition on some technological and sensory properties of smoked pork loin
Назив: Influence of carrageenan addition on some technological and sensory properties of smoked pork loin
Uticaj dodavanja karagenana na neka tehnološka i senzorna svojstva dimljene svinjske pečenice
Аутори: Ivanović, Mirjana D.; Bulatović, Aleksandar V.; Popov-Raljić, Jovanka; Perunović, Marija; Živković, Dušan  
Година: 2002
Публикација: Acta periodica technologica
ISSN: 1450-7188 Acta periodica technologica Претражи идентификатор
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad
Тип резултата: Научни чланак
Колација: br. 33 str. 11-18
DOI: 10.2298/APT0233011I
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/247013
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/424
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца