Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of carrageenan addition on some technological and sensory properties of smoked pork loin
Назив: | Influence of carrageenan addition on some technological and sensory properties of smoked pork loin Uticaj dodavanja karagenana na neka tehnološka i senzorna svojstva dimljene svinjske pečenice |
Аутори: | Ivanović, Mirjana D.; Bulatović, Aleksandar V.; Popov-Raljić, Jovanka; Perunović, Marija; Živković, Dušan | Година: | 2002 | Публикација: | Acta periodica technologica | ISSN: | 1450-7188 Acta periodica technologica Претражи идентификатор | Издавач: | Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | br. 33 str. 11-18 | DOI: | 10.2298/APT0233011I | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/247013 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/424 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |