Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of different additives on some technological properties of smoked pork loin
Назив: | Influence of different additives on some technological properties of smoked pork loin Uticaj različitih aditiva na tehnološka svojstva dimljene svinjske pečenice |
Аутори: | Perunović, Marija; Ivanović, Mirjana D.; Bulatović, Aleksandar V.; Živković, Dušan | Година: | 2002 | Публикација: | Tehnologija mesa | ISSN: | 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор | Издавач: | Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 43 br. 1-2 str. 43-46 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/378 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/247014 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.