Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of different additives on some technological properties of smoked pork loin
Назив: Influence of different additives on some technological properties of smoked pork loin
Uticaj različitih aditiva na tehnološka svojstva dimljene svinjske pečenice
Аутори: Perunović, Marija; Ivanović, Mirjana D.; Bulatović, Aleksandar V.; Živković, Dušan  
Година: 2002
Публикација: Tehnologija mesa
ISSN: 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор
Издавач: Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 43 br. 1-2 str. 43-46
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/378
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/247014
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.