| Назив: | Challenges related to the application of high and low trans margarine in puff pastry production |
Аутори: | Šoronja-Simović, Dragana ; Šereš, Zita ; Nikolić, Ivana ; Šimurina, Olivera ; Đorđević, Marijana ; Maravić, Nikola  |
Година: | 2017 |
Публикација: | Journal of Food Processing and Preservation |
ISSN: | 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор |
Издавач: | John Wiley & Sons, Inc. |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 41 br. 6 str. e13265-e13265 |
DOI: | 10.1111/jfpp.13265 |
WoS-ID: | 000417195400053 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85037057496 |
URI: | http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/99 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/2790 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/247167 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200134 (Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet) Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad) |
Извор метаподатака: | Migracija |
М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |