Резултати

еНаука >  Резултати >  Challenges related to the application of high and low trans margarine in puff pastry production
Назив: Challenges related to the application of high and low trans margarine in puff pastry production
Аутори: Šoronja-Simović, Dragana  ; Šereš, Zita  ; Nikolić, Ivana  ; Šimurina, Olivera  ; Đorđević, Marijana  ; Maravić, Nikola  
Година: 2017
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Издавач: John Wiley & Sons, Inc.
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 41 br. 6 str. e13265-e13265
DOI: 10.1111/jfpp.13265
WoS-ID: 000417195400053
Scopus-ID: 2-s2.0-85037057496
URI: http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/99
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/2790
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/247167
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200134 (Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200222 (Institut za prehrambene tehnologije, Novi Sad)
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

9
SCOPUSTM
2
OpenCitations
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.