Резултати
еНаука >
Резултати >
Challenges related to the application of high and low trans margarine in puff pastry production
Назив: | Challenges related to the application of high and low trans margarine in puff pastry production | Аутори: | Šoronja-Simović, Dragana ; Šereš, Zita ; Nikolić, Ivana ; Šimurina, Olivera ; Đorđević, Marijana ; Maravić, Nikola | Година: | 2017 | Публикација: | Journal of Food Processing and Preservation | ISSN: | 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор | Издавач: | John Wiley & Sons, Inc. | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 41 br. 6 str. e13265-e13265 | DOI: | 10.1111/jfpp.13265 | WoS-ID: | 000417195400053 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85037057496 | URI: | http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/99 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/2790 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/247167 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.