Резултати

еНаука >  Резултати >  Modeling of water loss during osmotic dehydration of apple cubes in sugar beet molasses
Назив: Modeling of water loss during osmotic dehydration of apple cubes in sugar beet molasses
Аутори: Koprivica, Gordana ; Mišljenović, Nevena ; Bera, Oskar  ; Lević, Ljubinko 
Година: 2014
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Издавач: Wiley Online Library
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 38 br. 4 str. 1592-1598
DOI: 10.1111/jfpp.12119
WoS-ID: 000340168200021
Scopus-ID: 2-s2.0-84904820964
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/247168
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/7668
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

2
SCOPUSTM
2
OpenCitations
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.