Резултати
еНаука >
Резултати >
Modeling of water loss during osmotic dehydration of apple cubes in sugar beet molasses
Назив: | Modeling of water loss during osmotic dehydration of apple cubes in sugar beet molasses | Аутори: | Koprivica, Gordana ; Mišljenović, Nevena ; Bera, Oskar ; Lević, Ljubinko | Година: | 2014 | Публикација: | Journal of Food Processing and Preservation | ISSN: | 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор | Издавач: | Wiley Online Library | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 38 br. 4 str. 1592-1598 | DOI: | 10.1111/jfpp.12119 | WoS-ID: | 000340168200021 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84904820964 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/247168 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/7668 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2
SCOPUSTM
SCOPUSTM
2
OpenCitations
OpenCitations
3
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.