Резултати
еНаука >
Резултати >
Artificial neural network modeling of the antioxidant activity of lettuce submitted to different postharvest conditions
Назив: | Artificial neural network modeling of the antioxidant activity of lettuce submitted to different postharvest conditions | Аутори: | Karadžić Banjac, Milica ; Kovačević, Strahinja ; Jevrić, Lidija ; Podunavac-Kuzmanović, Sanja ; Tepić Horecki, Aleksandra ; Vidović, Senka ; Šumić, Zdravko ; Ilin, Žarko ; Adamović, Boris ; Kuljanin, Tatjana | Година: | 2019 | Публикација: | Journal of Food Processing and Preservation | ISSN: | 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор | Издавач: | Wiley | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 43 br. 3 str. Article number e13878 | DOI: | 10.1111/jfpp.13878 | WoS-ID: | 000461897400019 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85059813750 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/247370 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/459 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.