Резултати

еНаука >  Резултати >  Artificial neural network modeling of the antioxidant activity of lettuce submitted to different postharvest conditions
Назив: Artificial neural network modeling of the antioxidant activity of lettuce submitted to different postharvest conditions
Аутори: Karadžić Banjac, Milica  ; Kovačević, Strahinja  ; Jevrić, Lidija  ; Podunavac-Kuzmanović, Sanja  ; Tepić Horecki, Aleksandra  ; Vidović, Senka  ; Šumić, Zdravko  ; Ilin, Žarko  ; Adamović, Boris  ; Kuljanin, Tatjana 
Година: 2019
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Издавач: Wiley
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 43 br. 3 str. Article number e13878
DOI: 10.1111/jfpp.13878
WoS-ID: 000461897400019
Scopus-ID: 2-s2.0-85059813750
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/247370
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/459
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

8
SCOPUSTM
6
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.