Резултати

еНаука >  Резултати >  Valorization of red raspberry (Rubus idaeus L.) seeds as a source of health beneficial compounds: Extraction by different methods
Назив: Valorization of red raspberry (Rubus idaeus L.) seeds as a source of health beneficial compounds: Extraction by different methods
Аутори: Marić, Boško  ; Abramović, Biljana ; Ilić, Nebojša  ; Krulj, Jelena  ; Kojić, Jovana  ; Perović, Jelena; Bodroža-Solarov, Marija  ; Teslić, Nemanja  
Година: 2020
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 44 br. 10 str. 1-8
DOI: 10.1111/jfpp.14744
WoS-ID: 000554885200001
Scopus-ID: 2-s2.0-85088856164
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/247371
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=116103&source=eNauka&language=en
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

15
SCOPUSTM
6
OpenCitations
15
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.