Резултати
еНаука >
Резултати >
Phytase as addition to animal diet and its influence to dressing traits of meat
Назив: | Phytase as addition to animal diet and its influence to dressing traits of meat | Аутори: | Radović, Vera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | 6th Central European Congress on Food, CEFood2012 | Издавач: | Institute of Food Technology (FINS), University of Novi Sad, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-029-2![]() ![]() |
Колација: | str. 1645-1647 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/247472 | URL: | https://www.cefood2012.rs | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.