Резултати

еНаука >  Резултати >  Phytase as addition to animal diet and its influence to dressing traits of meat
Назив: Phytase as addition to animal diet and its influence to dressing traits of meat
Аутори: Radović, Vera  ; Filipović S.; Kormanjoš, Šandor ; Đekić, Vera  ; Dosković, Vladimir  
Година: 2012
Публикација: 6th Central European Congress on Food, CEFood2012
Издавач: Institute of Food Technology (FINS), University of Novi Sad, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-029-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 1645-1647
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/247472
URL: https://www.cefood2012.rs
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.