Резултати

еНаука >  Резултати >  Viability of probiotic strains Lactobacillus acidophilus NCFM (R) and Bifidobacterium lactis HN019 and their impact on sensory and theological properties of milk and dark chocolates during storage for 180 days
Назив: Viability of probiotic strains Lactobacillus acidophilus NCFM (R) and Bifidobacterium lactis HN019 and their impact on sensory and theological properties of milk and dark chocolates during storage for 180 days
Аутори: Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Popov-Raljić, Jovanka  ; Obradović, Dragojlo; Radulović, Zorica  ; Paunović, Dušanka ; Mirković, Milica  ; Pezo, Lato  
Година: 2015
Публикација: Journal of Functional Foods
ISSN: 1756-4646 Journal of Functional Foods Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier, Amsterdam
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 15 str. 541-550
DOI: 10.1016/j.jff.2015.03.046
WoS-ID: 000355240800052
Scopus-ID: 2-s2.0-84929254042
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=95963&source=eNauka&language=en
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3788
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/376
http://ezaposleni.singidunum.ac.rs/rest/sciNaucniRezultati/oai/record/2/7490
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/248005
Пројекат: Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

75
SCOPUSTM
58
OpenCitations
56
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.