Резултати

еНаука >  Резултати >  Mogućnost proizvodnje čokolade obogaćene proteinima soje, mleka i kolagena
Назив: Mogućnost proizvodnje čokolade obogaćene proteinima soje, mleka i kolagena
Production of chocolate enriched with soy, milk and collagen proteins
Аутори: Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Petrović, Jovana  ; Nikolovski, Zoran; Zarić, Danica; Rutić, Tamara; Jovanović, Petar
Година: 2018
Публикација: Zbornik radova, 59. savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 17-22. jun 2018.
Издавач: Novi Sad : Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: DOO „Industrijsko bilje”
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-085-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 245-251
VBS COBISS: 278525964
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/278525964#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/248726
Извор метаподатака: Migracija
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.