Резултати
еНаука >
Резултати >
Evaluation of the Content and Safety of Nitrite Utilisation in Meat Products in Serbia in the Period 2016–2018
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Evaluation of the Content and Safety of Nitrite Utilisation in Meat Products in Serbia in the Period 2016–2018 | Аутори: | Bajcic, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Meat Technology | ISSN: | 2466-4812![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 59 br. 2 str. 102-109 | DOI: | 10.18485/meattech.2018.59.2.4 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/249259 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.