Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of the Content and Safety of Nitrite Utilisation in Meat Products in Serbia in the Period 2016–2018
Назив: Evaluation of the Content and Safety of Nitrite Utilisation in Meat Products in Serbia in the Period 2016–2018
Аутори: Bajcic, Aleksandar  ; Petronijević, Radivoj  ; Katanic, Nenad; Trbović, Dejana  ; Betic, Nikola  ; Nikolić, Aleksandra  ; Milojević, Lazar  
Година: 2018
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 59 br. 2 str. 102-109
DOI: 10.18485/meattech.2018.59.2.4
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/249259
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

2
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.