Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Evaluation of the Content and Safety of Nitrite Utilisation in Meat Products in Serbia in the Period 2016–2018
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Evaluation of the Content and Safety of Nitrite Utilisation in Meat Products in Serbia in the Period 2016–2018 | Autori: | Bajcic, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2018 | Publikacija: | Meat Technology | ISSN: | 2466-4812![]() ![]() |
Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 59 br. 2 str. 102-109 | DOI: | 10.18485/meattech.2018.59.2.4 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/249259 | Izvor metapodataka: | Migrirano iz RIS podataka | M-kategorija: | 24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.