Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Evaluation of the Content and Safety of Nitrite Utilisation in Meat Products in Serbia in the Period 2016–2018
Naziv: Evaluation of the Content and Safety of Nitrite Utilisation in Meat Products in Serbia in the Period 2016–2018
Autori: Bajcic, Aleksandar  ; Petronijević, Radivoj  ; Katanic, Nenad; Trbović, Dejana  ; Betic, Nikola  ; Nikolić, Aleksandra  ; Milojević, Lazar  
Godina: 2018
Publikacija: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 59 br. 2 str. 102-109
DOI: 10.18485/meattech.2018.59.2.4
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/249259
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja

2
OpenCitations
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.