Резултати

еНаука >  Резултати >  Consumer Attitude and Quality Assessment of Cooked Sausages in Serbia
Назив: Consumer Attitude and Quality Assessment of Cooked Sausages in Serbia
Аутори: Djordjevic, Vesna  ; Baltić, Tatjana  ; Sarcevic, Danijela; Brankovic, Lazic Ivana  ; Ćirić, Jelena  
Година: 2019
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 60 br. 2 str. 128-133
DOI: 10.18485/meattech.2019.60.2.7
Scopus-ID: 2-s2.0-85112719064
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/249261
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

1
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.