Резултати
Назив: | Consumer Attitude and Quality Assessment of Cooked Sausages in Serbia | Аутори: | Djordjevic, Vesna ; Baltić, Tatjana ; Sarcevic, Danijela; Brankovic, Lazic Ivana ; Ćirić, Jelena | Година: | 2019 | Публикација: | Meat Technology | ISSN: | 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 60 br. 2 str. 128-133 | DOI: | 10.18485/meattech.2019.60.2.7 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85112719064 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/249261 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.