Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant activity of mushrooms in vitro and in frankfurters
Назив: Antioxidant activity of mushrooms in vitro and in frankfurters
Аутори: Novaković, Saša; Đekic, Ilija  ; Klaus, Anita  ; Vunduk, Jovana  ; Đorđević, Vesna  ; Tomovic, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Tomašević, Igor  
Година: 2020
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 61 br. 1 str. 62-69
DOI: 10.18485/meattech.2020.61.1.5
Scopus-ID: 2-s2.0-85116569410
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/249269
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

2
SCOPUSTM
1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.