Резултати
Назив: | Antioxidant activity of mushrooms in vitro and in frankfurters | Аутори: | Novaković, Saša; Đekic, Ilija ; Klaus, Anita ; Vunduk, Jovana ; Đorđević, Vesna ; Tomovic, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Tomašević, Igor | Година: | 2020 | Публикација: | Meat Technology | ISSN: | 2466-4812 Meat Technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 61 br. 1 str. 62-69 | DOI: | 10.18485/meattech.2020.61.1.5 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85116569410 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/249269 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.