Резултати
еНаука >
Резултати >
ANTIOXIDATIVE STATUS AND MEAT SENSORY QUALITY OF BROILER CHICKEN FED WITH XTRACT® AND ZEOLITE DIETARY SUPPLEMENTATION
Назив: | ANTIOXIDATIVE STATUS AND MEAT SENSORY QUALITY OF BROILER CHICKEN FED WITH XTRACT® AND ZEOLITE DIETARY SUPPLEMENTATION | Аутори: | Hengl, Brigita | Година: | 2017 | Публикација: | Pakistan Journal of Agricultural Sciences | ISSN: | 0552-9034![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 54 br. 04 str. 887-892 | DOI ![]() | 10.21162/pakjas/17.4153 | WoS-ID: | 000419194900021 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85040002855 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/249479 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.