Резултати

еНаука >  Резултати >  ANTIOXIDATIVE STATUS AND MEAT SENSORY QUALITY OF BROILER CHICKEN FED WITH XTRACT® AND ZEOLITE DIETARY SUPPLEMENTATION
Назив: ANTIOXIDATIVE STATUS AND MEAT SENSORY QUALITY OF BROILER CHICKEN FED WITH XTRACT® AND ZEOLITE DIETARY SUPPLEMENTATION
Аутори: Hengl, Brigita
Година: 2017
Публикација: Pakistan Journal of Agricultural Sciences
ISSN: 0552-9034 PAKISTAN JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 54 br. 04 str. 887-892
DOI 10.21162/pakjas/17.4153
WoS-ID: 000419194900021
Scopus-ID: 2-s2.0-85040002855
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/249479
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

2
SCOPUSTM
1
OpenCitations
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.