Резултати

еНаука >  Резултати >  Pork meat osmotic dehydration efficiency for different osmotic solutions
Назив: Pork meat osmotic dehydration efficiency for different osmotic solutions
Аутори: Pezo, Lato  ; Filipović, Vladimir S.  ; Nićetin, Milica R.  ; Ćurčić, Biljana Lj.  ; Mišljenović, Nevena M. ; Koprivica, Gordana ; Lević, Ljubinko B. 
Година: 2012
Публикација: Regional Biophysics Conference 2012, Kladovo-Belgrade, Serbia
Издавач: Belgrade: University of Belgrade, Faculty of biology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-904161-1-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 83-85
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/250381
URL: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3541577/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.