Резултати
                
                    еНаука > 
                
                
                    Резултати > 
                
                
                    Application of different drying techniques on pumpkin (Cucurbita pepo): micrometric and structural characterization
                
            
            
            | Назив: | Application of different drying techniques on pumpkin (Cucurbita pepo): micrometric and structural characterization | Аутори: | Vidović, Senka  | 
Година: | 2019 | Публикација: | Book of Abstracts of the 12 th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH, October 24th and 25th 2019, Osijek, Croatia | ISSN: | 2232-9536![]()    Претражи идентификатор | 
Издавач: | Osijek : University of Osijek, Faculty of Food Technology Tuzla: University of Tuzla, Faculty of Technology  | 
Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-953-7005-66-5   Претражи идентификатор | 
Колација: | str. 84-84 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/251884 | URL: | http://www.ptfos.unios.hr/Hranom_Do_Zdravlja/wp-content/uploads/2019/10/Book-of-Abstracts_HDZ_2019.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно.  | 
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.
