Резултати
еНаука >
Резултати >
Antimicrobial and Antioxidant Properties of Novel Ganoderma lucidum Beverage Fermented by Kombucha
Назив: | Antimicrobial and Antioxidant Properties of Novel Ganoderma lucidum Beverage Fermented by Kombucha | Аутори: | Sknepnek, Aleksandra S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Book of Abstracts, The 9th International Medicinal Mushrooms Conference | Издавач: | Palermo, Italija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-88-97559-29-0![]() ![]() |
Колација: | str. 182-183 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/252022 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.