Резултати

еНаука >  Резултати >  Assessment of nutritional value of soybean okara produced by hydrothermal cooking
Назив: Assessment of nutritional value of soybean okara produced by hydrothermal cooking
Аутори: Stanojević, Slađana  ; Miroljub B. Barac; Mirjana B. Pesic; Vanja S. Jankovic
Година: 2013
Публикација: 8th International Conference of the Chemical Societies of the South-East Europen (ICOSEC8), Belgrade,
Издавач: Serbian Chemical Society
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7132-053-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 271-271
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/253025
URL: https://www.shd.org.rs/Icosecs8
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.