Резултати
еНаука >
Резултати >
Assessment of nutritional value of soybean okara produced by hydrothermal cooking
Назив: | Assessment of nutritional value of soybean okara produced by hydrothermal cooking | Аутори: | Stanojević, Slađana ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | 8th International Conference of the Chemical Societies of the South-East Europen (ICOSEC8), Belgrade, | Издавач: | Serbian Chemical Society | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7132-053-5![]() ![]() |
Колација: | str. 271-271 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/253025 | URL: | https://www.shd.org.rs/Icosecs8 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.