Резултати

еНаука >  Резултати >  Levels of aflatoxin M1 in selected Serbian white and hard cheese
Назив: Levels of aflatoxin M1 in selected Serbian white and hard cheese
Аутори: Škrbić, Biljana ; Antić, Igor  ; Živančev, Jelena  
Година: 2015
Публикација: Book of abstracts [Elektronski izvor], Workshop on approaches for risk assessment of emerging contaminants with Round table "How to use EU fund", CEFSER, 16-17th November 2015, Novi Sad
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-050-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 20-20
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/254210
URL: http://old.tf.uns.ac.rs/CEFSERweb/ProgramFINAL.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Пуни текст није јавно доступан
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.