Резултати

еНаука >  Резултати >  Impact of vinification procedure on fruit wine inhibitory activity against alpha-glucosidase
Назив: Impact of vinification procedure on fruit wine inhibitory activity against alpha-glucosidase
Аутори: Čakar, Uroš  ; Grozdanić, Nada  ; Pejin, Boris  ; Vasić, Vesna  ; Čakar, Mira  ; Petrović, Aleksandar V.  ; Đorđević, Brižita  
Година: 2018
Публикација: Food Bioscience
ISSN: 2212-4292 Food Bioscience Претражи идентификатор
Издавач: Amsterdam: Elsevier Science BV.
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 25 str. 1-7
DOI: 10.1016/j.fbio.2018.06.009
WoS-ID: 000444020500001
Scopus-ID: 2-s2.0-85049478465
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256203
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/7772
http://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/1158
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/3081
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4638
https://zenodo.org/record/4095161
https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S2212429218301512
URL: https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S2212429218301512
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

34
SCOPUSTM
26
OpenCitations
30
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.