Резултати
еНаука >
Резултати >
Impact of vinification procedure on fruit wine inhibitory activity against alpha-glucosidase
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Impact of vinification procedure on fruit wine inhibitory activity against alpha-glucosidase | Аутори: | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Food Bioscience | ISSN: | 2212-4292![]() ![]() |
Издавач: | Amsterdam: Elsevier Science BV. | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 25 str. 1-7 | DOI: | 10.1016/j.fbio.2018.06.009 | WoS-ID: | 000444020500001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85049478465 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256203 https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/7772 http://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/1158 https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/3081 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4638 https://zenodo.org/record/4095161 https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S2212429218301512 |
URL: | https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S2212429218301512 | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.