Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of IgE reactivity of active and thermally inactivated actinidin, a biomarker of kiwifruit allergy
Назив: Evaluation of IgE reactivity of active and thermally inactivated actinidin, a biomarker of kiwifruit allergy
Аутори: Grozdanović, Milica; Popović, Milica M.  ; Polović, Natalija  ; Burazer, Lidija M.  ; Vučković, Olga; Atanasković-Marković, Marina  ; Lindner, Buko; Petersen, Arnd; Gavrović-Jankulović, Marija  
Година: 2012
Публикација: Food and Chemical Toxicology
ISSN: 0278-6915 Food and Chemical Toxicology Претражи идентификатор
Издавач: Pergamon-Elsevier Science Ltd, Oxford
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 50 br. 3-4 str. 1013-1018
DOI: 10.1016/j.fct.2011.12.030
WoS-ID: 000303284600081
Scopus-ID: 2-s2.0-84856410784
PMID: 22227218
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256213
http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/358
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1286
Пројекат: Alergeni, antitela, enzimi i mali fiziološki značajni molekuli: dizajn, struktura, funkcija i značaj (RS-172049)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

29
SCOPUSTM
7
PubMed CentralTM
21
OpenCitations
24
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.