Резултати

еНаука >  Резултати >  Manuka honey attenuates oxidative damage induced by H2O2 in human whole blood in vitro
Назив: Manuka honey attenuates oxidative damage induced by H2O2 in human whole blood in vitro
Аутори: Živković, Lada  ; Bajić, Vladan  ; Dekanski, Dragana  ; Pirković, Andrea  ; Giampieri, Francesca; Gasparrini, Massimiliano; Mazzoni, Luca; Potparević, Biljana  
Година: 2018
Публикација: Food and Chemical Toxicology
ISSN: 0278-6915 Food and Chemical Toxicology Претражи идентификатор
Издавач: Pergamon-Elsevier Science Ltd, Oxford
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 119 str. 61-65
DOI: 10.1016/j.fct.2018.05.034
WoS-ID: 000443664200009
Scopus-ID: 2-s2.0-85048158869
PMID: 29763681
URI: https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S027869151830334X
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/3092
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/7819
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256220
URL: https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S027869151830334X
Пројекат: Aberacije ćelijskog ciklusa i uticaj oksidativnog stresa na neurodegenerativne procese i malignu transformaciju ćelije (RS-173034)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

10
SCOPUSTM
4
PubMed CentralTM
7
OpenCitations
9
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.