Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Manuka honey attenuates oxidative damage induced by H2O2 in human whole blood in vitro
Naziv: Manuka honey attenuates oxidative damage induced by H2O2 in human whole blood in vitro
Autori: Živković, Lada  ; Bajić, Vladan  ; Dekanski, Dragana  ; Pirković, Andrea  ; Giampieri, Francesca; Gasparrini, Massimiliano; Mazzoni, Luca; Potparević, Biljana  
Godina: 2018
Publikacija: Food and Chemical Toxicology
ISSN: 0278-6915 Food and Chemical Toxicology Pretraži identifikator
Izdavač: Pergamon-Elsevier Science Ltd, Oxford
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 119 str. 61-65
DOI: 10.1016/j.fct.2018.05.034
WoS-ID: 000443664200009
Scopus-ID: 2-s2.0-85048158869
PMID: 29763681
URI: https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S027869151830334X
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/3092
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/7819
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256220
URL: https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S027869151830334X
Projekat: Aberacije ćelijskog ciklusa i uticaj oksidativnog stresa na neurodegenerativne procese i malignu transformaciju ćelije (RS-173034)
M-kategorija: 
21aM21a - Rad u međ. časopisu izuzetnih vrednosti

10
SCOPUSTM
4
PubMed CentralTM
7
OpenCitations
9
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.