Резултати

еНаука >  Резултати >  Binding affinity between dietary polyphenols and beta-lactoglobulin negatively correlates with the protein susceptibility to digestion and total antioxidant activity of complexes formed
Назив: Binding affinity between dietary polyphenols and beta-lactoglobulin negatively correlates with the protein susceptibility to digestion and total antioxidant activity of complexes formed
Аутори: Stojadinović, Marija M.  ; Radosavljević, Jelena  ; Ognjenović, Jana; Mihailović-Vesić, Jelena; Prodić, Ivana  ; Stanić-Vučinić, Dragana  ; Ćirković-Veličković, Tanja  
Година: 2013
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 136 br. 3-4 str. 1263-1271
DOI: 10.1016/j.foodchem.2012.09.040
WoS-ID: 000313924900021
Scopus-ID: 2-s2.0-84867896149
PMID: 23194522
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256246
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1577
http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/758
Пројекат: Molekularne osobine i modifikacije nekih respiratornih i nutritivnih alergena (RS-172024)
Reinforcement of the Faculty of Chemistry, University of Belgrade, towards becoming a Center of Excellence in the region of WB for Molecular Biotechnology and Food research (EU-256716)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

207
SCOPUSTM
22
PubMed CentralTM
163
OpenCitations
186
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.