Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterization and effects of binding of food-derived bioactive phycocyanobilin to bovine serum albumin
Назив: Characterization and effects of binding of food-derived bioactive phycocyanobilin to bovine serum albumin
Аутори: Minić, Simeon  ; Stanić-Vučinić, Dragana  ; Radomirović, Mirjana  ; Radibratović, Milica  ; Milčić, Miloš  ; Nikolić, Milan  ; Ćirković Veličković, Tanja  
Година: 2018
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Oxford : Elsevier Sci Ltd.
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 239 str. 1090-1099
DOI: 10.1016/j.foodchem.2017.07.066
WoS-ID: 000408740200129
Scopus-ID: 2-s2.0-85024374977
PMID: 28873526
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256258
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/2167
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3035
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/2478
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/2984
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2515
Пројекат: Molekularne osobine i modifikacije nekih respiratornih i nutritivnih alergena (RS-172024)
Reinforcement of the Faculty of Chemistry, University of Belgrade, towards becoming a Center of Excellence in the region of WB for Molecular Biotechnology and Food research (EU-256716)
М-категорија: 
21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+

40
SCOPUSTM
11
PubMed CentralTM
23
OpenCitations
36
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца